Satimex Plusz Kft.

...a jövő fénye a jelenben

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Home Ajánlatunk cégeknek

Ajánlatunk cégeknek

E-mail Nyomtatás PDF

 

 VILÁGÍTÁSKORSZERŰSÍTÉS NULLA FORINT BEFEKTETÉSSEL! 

  Amennyiben Ön szeretne egy korszerű, új megjelenést adni a vásárló vagy ügyfélszolgálati helyiségben, mely egyben energia és karbantartástakarékos, úgy egy ingyenes felmérést követően több alternatív megoldást kínálunk fel Önnek, amiből kiválaszthatja a vállalkozásának legmegfelelőbbet, ha az ajánlatot követő bemutató elnyerte tetszését.

 Cégünk a SATIMEX Kft. ledes világítástechnikai eszközök forgalmazását és szerelését végzi. Az általunk kínált eszközök nagy megbízhatósággal és az igényeknek megfelelő megvilágítással rendelkeznek. Erre nem utolsó sorban a forgalmazott TELETRONIK  (led.teletronik.com) gyártmányok jelentenek garanciát. 

Kérje ingyenes felmérésünket és bemutatónkat! Ajánlatunkban nulla beruházással is kínáljuk eszközeinket, ebben az esetben a megtakarításokból kerül finanszírozásra a világítástechnikai eszközök bekerülési költsége.

 Az első benyomást az igényes lakberendezés és a világítástechnika nyújtja.  

 Fontos tényező még a ledes eszközöknél a villogásmentes üzem, valamint a tény, hogy az UV és infravörös tartományban nem sugároz, az egészségre nem káros.

 Így a környezetünk védelme a lámpacserékkel az első nap elkezdődik.

 

Módosítás dátuma: 2010. április 14. szerda, 17:09